2017-04-10 06:41:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Sok örömben lesz része

Napi horoszkóp április 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez nem kedvez önnek, ám minden bolygó fényszöge a horoszkóp legmagasabb pontjára mutat. Önnek a hivatása területén lesz a legtöbb, és a legnehezebb dolga... A pénzügyei viszont rendkívül jól alakulnak, váratlan jó hírt kaphat, esetleg egy korábbi üzleti befektetése nem várt hasznot hoz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars a Bika jegyében áll, és rengeteg energiát ad önnek. Most sikeresen képviseli az álláspontját, de azért ne legyen túl rámenős, mert az sokakban visszatetszést kelthet. A szívügyekre is igaz ez, a döntő szó az öné!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munka frontján sikereket hoz a mai nap, viszont valahogy egyensúlyba kellene hoznia a karrierjét a magánéletével, mert a párját eléggé elhanyagolta az utóbbi időben… Néhány kedves gesztus, esetleg egy romantikus program elég ahhoz, hogy helyreálljon a harmónia!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyugodt, kellemes napnak néz elébe, sok örömben lesz része. Valaki, akitől igazán nem várta volna, kinyilvánítja a romantikus érzéseit, talán randevúra hívja. Ha ön egyedülálló, akkor adjon egy esélyt a dolognak, mert kellemes meglepetés érheti!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Talán úgy érzi, nem kapja meg a kellő elismerést a munkájáért, és ez elkeseríti. Legyen határozottabb, és ne hagyja, hogy a kedvét szegjék a negatív megjegyzések! A mai este jól alakul, kárpótolja majd a nehézségekért.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehézkesen indul a hét. Olyan anyagi problémái adódhatnak, amelyek sürgős megoldást igényelnek. Szerencsére ön elég találékony, gyorsan kitalálja, hogyan csoportosítsa át a kiadásait. Délután egy kellemetlen helyzettel is meg kell birkóznia. Valaki be akarja rántani egy vitába, amiben homlokegyenst eltér a véleménye a többségétől.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Plútótól kedvezőtlen fényszöge azt jelzi, hogy önnek ingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi dolgokat kell minél előbb rendeznie, megoldania. Ez sajnos nem úgy fog sikerülni, ahogyan tervezte, mert több családtag is úgy érzi, hogy joga van beleszólni a döntésbe, és ezzel alaposan összekuszálják a szálakat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars szemben áll a Skorpió jegyével. Ez feszültséget jelez a párkapcsolatában. Talán az anyagi dolgokon vitatkoznak össze, a párja felrója önnek, hogy rosszul osztja be a közös pénzüket. Jobb lenne ezt máskor tisztázni, de ha nem megy, akkor próbálja higgadtan kezelni a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy ismerőse fordulhat ma önhöz segítségért. Csak annyit adjon neki kölcsön, amennyit hosszú távon tud nélkülözni, mert kérdéses, hogy egyáltalán viszontlátja-e még a pénzét…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Jogi perpatvarra kell felkészülnie, ami lehetséges, hogy az ön szempontjából nem lesz igazságos. Készüljön fel erre, sajnos sok idejébe és energiájába kerül majd, mire be tudja bizonyítani az igazát. Egy rokona a segítségére lehet ebben, avassa be a részletekbe.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne tervezzen túl sokat erre a napra, ne hajtsa túl magát, mert nem érdemes – ma minden kétszer annyi energiájába kerül, mint máskor... Fókuszáljon inkább a magánéletére, a kapcsolatépítésre kiválóan alkalmas a mai nap! Este menjen társaságba, ha éppen egyedülálló, akkor flörtölni is lesz alkalma.

Halak: II. 19. - III. 20.
A pénzügyi problémák megoldásával várjon egy kicsit! Ne vegyen fel hitelt, és ne is kérjen kölcsön, pár napon belül maguktól is elsimulnak a gondok. Olyan helyről kaphat segítséget, ahonnan nem várta volna!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: